青海快3胆拖|青海快3开奖结果今天
logo

U bent hier

VUBToday: ‘Trek de erkenning in van dokters die liegen over gevolgen vaccinaties’

De passage van een arts die eergisteren in het VTM Nieuws het nut van vaccineren tegen mazzelen in twijfel trok, krijgt een juridisch staartje. Het gaat om dokter Kris Gaublomme die in de bewuste nieuwsuitzending beweerde dat vaccins kunnen leiden tot astma, autisme en gedragsstoornissen. Het hele voorval veroorzaakt in ieder geval een golf van kritiek in de medische wereld. Ook Dirk Devroey, professor huisartsgeneeskunde, is niet te spreken over de uitspraken van de arts. “Hij brengt levens in gevaar.” Het is volgens professor Devroey de plicht om een pati?nt goed te informeren, wat bij dokter Gaublomme helemaal niet het geval is. “Trek de erkenning in van dokters die liegen over de gevolgen van vaccinaties.” Lees meer op demorgen.be (+). read more on VUB Today
青海快3胆拖 pk10最牛稳赚计划 百人牛牛压注技巧 彩票投注站利润 ag假的不能再假 管家婆论坛3肖6码中特 欢乐推筒子二八杠下载 时时彩规律口诀 北京pk赛车手机版 福建时时官方网站 福彩3d神奇数字规律