青海快3胆拖|青海快3开奖结果今天
logo

U bent hier

VUBToday: ‘Trek de erkenning in van dokters die liegen over gevolgen vaccinaties’

De passage van een arts die eergisteren in het VTM Nieuws het nut van vaccineren tegen mazzelen in twijfel trok, krijgt een juridisch staartje. Het gaat om dokter Kris Gaublomme die in de bewuste nieuwsuitzending beweerde dat vaccins kunnen leiden tot astma, autisme en gedragsstoornissen. Het hele voorval veroorzaakt in ieder geval een golf van kritiek in de medische wereld. Ook Dirk Devroey, professor huisartsgeneeskunde, is niet te spreken over de uitspraken van de arts. “Hij brengt levens in gevaar.” Het is volgens professor Devroey de plicht om een pati?nt goed te informeren, wat bij dokter Gaublomme helemaal niet het geval is. “Trek de erkenning in van dokters die liegen over de gevolgen van vaccinaties.” Lees meer op demorgen.be (+). read more on VUB Today
青海快3胆拖 宁夏十一选五 陕西麻将打法 广西快乐10分 山东彩票手机投注app 福建31选7 90ko皇冠足球比分网 浙江20选5 官方69棋牌游戏大厅 四川快乐12 单机免费打麻将单机版